Adem coachen

Adem coachen

Workshop
Adem coachen

Datum: 17/09/2022
€ 175,00


Over de inhoud

“Controle over je ademhaling, controle over je leven” - we weten allemaal dat we moeten ademhalen om in leven te blijven maar een enkeling weet hoe te ademhalen.

In deze 4 uur durende workshop gaan we het mechanisme van de ademhaling ontdekken en kijken naar hoe het ademhalen directe invloed heeft op het reguleren van onze mentale, emotionele en energetische gesteldheid.

Je wordt meegenomen in praktische ademtechnieken die je kunt inzetten op verschillende manieren.

Van ontstressen tot aan het creëren van meer vibratie en energie. Voel en begrijp het belang van het bewust ademhalen en hoe je dit kunt inzetten in jouw rol als coach zodat je coachees nog dieper kunt ondersteunen in hun weg naar persoonlijke groei en succes.

Wat kun je verwachten van deze workshop?

  • Je leert over de mechanisme van het ademen
  • Je krijgt technieken voor het gebruik van ademhaling om bewustzijn op het lichaam en geest te stimuleren 
  • Je oefent met ademen en visualiseren 
  • Je krijgt praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn
  • Je krijgt praktische tips over hoe je ademhaling kunt inzetten bij coachees


Over de trainer

Wie is André-Louis?

Geboren in Zuid-Afrika met een achtergrond als professioneel rugby-speler, kwam yoga in 2011 in mijn leven. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt en ben ik een jaar later ook les gaan geven.

Mijn verkeerde aannames over yoga vielen uiteen toen ik mijn eerste Power Yogales volgde. Ik ontdekte dat het de perfecte balans is tussen fysieke en mentale kracht.

Sindsdien heb ik geleerd dat yoga nog veel meer is en in de basis een ‘zelfmanagement-tool’. Een tool die het mogelijk maakt om de integratie van lichaam en geest te ontdekken. Zonder beperkingen en voor iedereen toegankelijk om op een manier te ontdekken die hem/haar het beste past.

In mijn lessen zal ik je aanmoedigen om nieuwsgierig te worden naar jouw lichaam en geest. Met er tussenin altijd ruimte voor een lach, misschien ook een traan en ruimte voor inzage in jouw zelf.

Over de workshop

De workshop vindt plaats op onze locatie in Rotterdam aan de Waterloostraat 122c (Kralingen). In de welkomstmail, na inschrijving, ontvang je de parkeer en OV informatie.

Lestijden zijn van 13:00-17:00 uur.

Er is gratis koffie/thee beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Schrijf je dan hier in.