Coachen met tafelopstellingen

Coachen met tafelopstellingen

Workshop
Coachen met tafelopstellingen

Datum: 03/06/2021 tot 10/06/2021
€ 699,00


Tweedaagse Tafelopstellingen voor coaches

We zijn allemaal onderdeel van een systeem. Je familie, je vriendenkring, het werk, etc.  Onze overtuigingen, beperkend en ondersteunend, vinden hun oorsprong in het systeem waar we zijn opgegroeid. Wanneer hier verstoringen in zijn ontstaan, kan het zijn dat er patronen zijn ontwikkeld die je in je huidige leven belemmeren.
Met de tafelopstellingen, onderdeel van de methodiek systemisch werken, kun je deze onbewuste patronen weer zichtbaar maken.


Deze tweedaagse workshop gaat onder andere over het verklaren waarom een systeem verstoord kan raken. Bovendien leer je hoe je deelnemers kunt ondersteunen bij de verschillende dynamieken die zijn ontstaan.

Met tafelopstellingen kun je tijdens het coachen veel voor je coachees betekenen. Al door simpele en ordenende opstellingen kun je je coachees helpen meer inzicht te krijgen in hun eigen systeem en hiermee helende stappen te zetten.
De basisprincipes (binding, ordening en balans) staan centraal in onze workshop. Als deze principes worden verstoord, ontstaan er onbewust dynamieken. Die dynamieken kun je zichtbaar maken door tafelopstellingen te gebruiken. Systemisch werken middels tafelopstellingen is een zienswijze; het is een methodiek die je moet ervaren. We werken daarom in twee dagen waarbij de eerste dag vooral in het teken staat van ervaring opdoen. Tijdens de tweede dag gaan we dieper in op de methodiek en de termen van systemisch werken, en leer je verschillende opstellingen toe te passen.

De tweedaagse workshop is bedoeld voor mensen die handvatten zoeken om tafelopstellingen in te zetten tijdens hun coaching. Werk je als coach/kindercoach en wil je coachees helpen met het inzichtelijk maken van het daadwerkelijke probleem? Dan is deze workshop wat voor jou!


Locatie: Waterloostraat 122c, Rotterdam
Lesdagen: 3 en 10 juni 2021
Lestijden: 10:00 - 16:00