Voice dialogue: ik en mijn ikken

Ik en mijn ikken (Voice dialogue)

Workshop
Voice dialogue: ik en mijn ikken

Datum: 28/09/2023
€ 399,00


Ik en mijn ikken

We hebben allen verschillende delen, kanten of subpersoonlijkheden die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Ze houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten. De grote vraag is natuurlijk naar wie jij moet luisteren en wie geef je aandacht? Het is interessant om zo naar jezelf te leren kijken en biedt een aantal voordelen. Zo wordt het helder waarom sommige mensen je meteen aantrekken en anderen juist niet. En je begrijpt waarom je soms dingen doet zelfs als dat niet is wat je wilt doen. 

Je ontdekt wie je bent, wie het voor het zeggen heeft en waarom dat zo is. Je leert talenten beter gebruiken en je maakt jezelf los van versleten gewoontes en gedrag.

In deze workshop tweedaagse ga je vanuit het gezichtspunt van Voice dialogue kennis opdoen, kijken naar, en werken met delen en leer je technieken die je in je eigen praktijk kunt in zetten.

Over de trainer

Hannah Kruijff

Hannah is al haar hele werkzame leven bezig met het ondersteunen van mensen in hun ontwikkeling. Eerst als logopedist op een school voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen, later als Learning & Development Adviseur in de Retailbranche. Sinds 2017 werkt ze als trainer, coach en studiebegeleider bij TC Academy, waar ze ook opgeleid is als professioneel trainer en coach.


Over de workshop

De workshops vinden plaats op onze locatie in Rotterdam aan de Waterloostraat 122c. In de welkomst mail, na inschrijving, ontvang je de parkeer en OV informatie.


Lestijden zijn van 10.00 -16.00/16.30 uur.

Er is koffie/thee en voor een gezonde lunch wordt gezorgd.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Schrijf je dan hier in.