Introductie in familiesystemen

Workshop
Workshop Introductie in familiesystemen

Datum: 01/02/2024
€ 399,00


Introductie in Familiesystemen

Je bent verbonden met je familie of je er nu mee in contact bent of niet. Ook heb jij een plek in het familiesysteem. Naast dat je ontdekt of jij op je plek staat binnen het systeem gaan we ook aan de slag met het verbinden met ouders. We doen meerdere oefeningen die naast inzicht ook rust geven. Tevens leer je om de oefeningen zelfstandig te kunnen inzetten in je eigen praktijk.

Over de trainer

Anthony Sinke

Anthony Sinke coacht en traint op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondersteunt organisaties in groei en ontwikkeling.

"Mijn missie is om mensen te ondersteunen in bewustwording van wie zij in essentie al zijn, over welke vermogens zij de beschikking hebben en op welke wijze zij in staat zijn een betekenisvol leven te leiden.

Mijn visie is dat als mensen verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit en vitaliteit van hun eigen leven zij in staat zijn om een betekenisvol leven te leiden en een voorbeeld te zijn voor de mensheid."

Over de workshop

De workshops vinden plaats op onze locatie in Rotterdam aan de Waterloostraat 122c. In de welkomst mail, na inschrijving, ontvang je de parkeer en OV informatie.

Lestijden zijn van 10.00-16.00/16.30 uur.

Er is koffie/thee en voor een gezonde lunch wordt gezorgd.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Schrijf je dan hier in.