Loopbaancoach voor gediplomeerde coaches

Loopbaancoach voor Coaches

Workshop
Loopbaancoach voor gediplomeerde coaches

Datum: 17/09/2020 tot 01/10/2020
€ 1.490,00


Ben je al gediplomeerd coach en wil je je verder ontwikkelen naar Loopbaancoach? Volg de specialisatie tot Loopbaancoach bij TC Academy!

Mensen die al werkzaam zijn als coach, bieden wij nu de mogelijkheid om in 4 lesdagen te specialiseren naar Loopbaancoach:

  • Dag 1 Het loopbaantraject (face to face)
  • Dag 2 Loopbaaninstrumenten (face to face) 
  • Dag 3 Testgebruik en casuïstiek (face to face)
  • Dag 4 Arbeidsmarkt en loopbaanmanagement in organisaties (online)

Tussen de face to face lesdagen door zijn er e-learning activiteiten beschikbaar voor het herhalen en voorbereiden van lesstof.

De loopbaancoach specialisatie biedt je de mogelijkheid om je te bekwamen in loopbaancoaching. In 4 lesdagen leer je de verscheidene facetten kennen van de ontwikkeling die mensen doorlopen in hun loopbaan, loopbaaninstrumenten toepassen en de (arbeids)markt verkennen.

Een brede kijk op de organisatie en een focus op het individu

Is er sprake van reorganisatie, lopen werknemers vast in de huidige functie of kunnen zij moeilijker doorgroeien naar een nieuwe job? Dan biedt de weg naar een loopbaancoach uitkomst. Als loopbaancoach heb je zicht op de organisatie, waarbij het individu centraal staat. Zo ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in het bedrijf, heb je een overkoepelend beeld van een organisatie in beweging-, de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer, en of deze ontwikkeling in lijn ligt met de identiteit van een organisatie.

Dit bieden wij je tijdens de loopbaancoach specialisatie 

De specialisatie tot loopbaancoach is afwisselend, praktijkgericht, vult jouw rugzak met specifieke loopbaan tools, en methodieken om samen met de coachee zijn/haar loopbaankoers te bepalen. Je creëert een visie en aanpak. Na het volgen van de specialisatie ben je in staat om als zelfstandig loopbaancoach aan de slag te gaan.

Leren door te doen

Bij TC Academy geloven we in ‘learning by doing’. Tijdens de opleiding staat dit dan ook centraal. Het curriculum is met zorg samengesteld: een goede balans tussen praktijk en theorie zorgt ervoor dat je je kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Lesdagen, zelfstudie en e-learning vormen de inhoud van de opleiding. Daarnaast ben je zelf onderwerp van een loopbaantraject om ook te voelen hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten.

Wil je meer weten over de loopbaancoach specialisatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de invulling van de specialisatie? Vul hier je gegevens in en kom, vrijblijvend, kennismaken.