Loopbaancoach voor coaches

Loopbaancoach voor Coaches (online+ Coaching)

(Online) Opleiding
Loopbaancoach voor coaches

Datum: 07/03/2024 tot 28/08/2024
€ 1.690,00


Heb je al een coachopleiding afgerond en/ of ben je al werkzaam als coach en wil je je verder ontwikkelen naar Loopbaancoach? Volg de specialisatie tot Loopbaancoach bij TC Academy!

Mensen die al werkzaam zijn als coach, bieden wij nu de mogelijkheid om in 4 online lesdagen met tussendoor persoonlijke coach momenten te specialiseren naar Loopbaancoach:

  • Dag 1 Het loopbaantraject 
  • Dag 2 Testgebruik en casuïstiek 
  • Dag 3 Loopbaaninstrumenten 
  • Dag 4 Arbeidsmarkt en loopbaanmanagement in organisaties 

De loopbaancoach specialisatie biedt je de mogelijkheid om je te bekwamen in loopbaancoaching. In 4 lesdagen leer je de verscheidene facetten kennen van de ontwikkeling die mensen doorlopen in hun loopbaan, loopbaaninstrumenten toepassen en de (arbeids)markt verkennen.

Een brede kijk op de organisatie en een focus op het individu

Is er sprake van reorganisatie, lopen werknemers vast in de huidige functie of kunnen zij moeilijker doorgroeien naar een nieuwe job? Dan biedt de weg naar een loopbaancoach uitkomst. Als loopbaancoach heb je zicht op de organisatie, waarbij het individu centraal staat. Zo ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in het bedrijf, heb je een overkoepelend beeld van een organisatie in beweging-, de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer, en of deze ontwikkeling in lijn ligt met de identiteit van een organisatie.

Dit bieden wij je tijdens de loopbaancoach specialisatie 

Bij onze loopbaancoachopleiding hoort een specialisatie die ook los te volgen is door deelnemers die al een coachopleiding afgerond hebben en/ of werkzaam zijn als coach. Deze specialisatie is afwisselend, praktijkgericht en vult jouw rugzak met specifieke loopbaan tools & methodieken om samen met de coachee zijn/haar loopbaankoers te bepalen. Je creëert een visie en aanpak. Na het volgen van de specialisatie ben je in staat om als zelfstandig loopbaancoach aan de slag te gaan en te starten met jouw NOLOC registratie, mocht dit wenselijk zijn. 

Leren door te doen

Bij TC Academy geloven we in ‘learning by doing’. Tijdens de opleiding staat dit dan ook centraal. Het curriculum is met zorg samengesteld: een goede balans tussen praktijk en theorie zorgt ervoor dat je je kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Lesdagen, zelfstudie en online learning vormen de inhoud van de opleiding. Daarnaast ben je zelf onderwerp van een loopbaantraject om ook te voelen hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten.

Wil je meer weten over de loopbaancoach specialisatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de invulling van de specialisatie? Vul hier je gegevens in en kom, vrijblijvend, kennismaken.