Masterclass coachen: Criteriaspin

Masterclass coachen: Criteriaspin

Workshop
Masterclass coachen: Criteriaspin

Datum: 18/11/2021
€ 299,00


Over de inhoud

De criteriaspin is een techniek uit NLP en helpt je o.a. bewust te worden van waar bepaald gedrag toe leidt en inzicht te krijgen in belangrijke waarden en criteria die gerelateerd zijn aan de hulpvraag.

Middels de criteriaspin speel je deze belangrijke waarden als het ware tegenover elkaar uit om zo te kunnen voelen wat nu echt belangrijk is voor jou. Wanneer je dit steeds duidelijker voelt ben je in staat om bewuster keuzes te maken. 

Waar gaan we van weg en waar bewegen we naar toe? Evenwicht kan pas ontstaan indien er geen oordeel meer is over beiden kanten. Hierdoor ontstaat er rust en ontspanning in ons systeem aangezien we niet meer hoeven vechten of vluchten om bepaalde aspecten van onszelf buiten te sluiten. 

Het is een krachtige methode om inzicht te verkrijgen, processen in beweging te brengen en duidelijkheid te bieden wat maakt dat jij tegenkomt wat er voor je staat.

Je leert op deze dag de criteria spin begrijpen en je gaat er mee aan de slag zodat je deze kan toepassen in je dagelijkse context.  

Over de trainer

Anthony Sinke

Zelf maak ik in mijn Coaching veel gebruik van de criteriaspin omdat hij de besturing van de Coachee blootlegt en direct ingang geeft in waar de verantwoordelijkheid over wat er leeft in de Coachee nog niet genomen wordt.

Anthony Sinke coacht en traint op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondersteunt organisaties in groei en ontwikkeling. 

Over de workshop

De workshops vinden plaats op onze locatie in Rotterdam aan de Waterloostraat 122c. In de welkomst mail, na inschrijving, ontvang je de parkeer en OV informatie.

Lestijden zijn van 10.00-16.00/16.30 uur.

Er is koffie/thee en voor een gezonde lunch wordt gezorgd.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Schrijf je dan hier in.

TC Academy hanteert alle RIVM richtlijnen.