Masterclass coachen: werken met hypnose

Masterclass coachen: werken met hypnose

Workshop
Masterclass coachen: werken met hypnose

Datum: 17/11/2022
€ 399,00


Coachen met Hypnose

Alles wat we steeds weer denken, ervaren en voor waarheid hebben aangenomen, heeft ons geprogrammeerd om op een bepaalde manier te reageren. Dit doen we de hele dag zonder dat we ons daar bewust van zijn. Verandering zit juist vaak op het niveau van het onbewuste.

Hypnose is een krachtig hulpmiddel om rechtstreeks het onderbewuste te beïnvloeden. Niet met praten of uitgebreide technieken, maar door een toestand van trance te creëren en van daaruit oude patronen te ontdekken en nieuwe te installeren. Hierdoor kan hypnose ingezet worden om vrijwel elke probleemstaat om te draaien naar een krachtige en blijvende verandering. 

Hoe werkt het?

Tijdens hypnose blijf je geheel bewust van wat er gebeurt en behoud je de volledige controle over je denken en doen. Het zal je uitnodigen om te ontspannen, lekker te zitten en je ogen te sluiten. 

Hypnose brengt je in een diepe ontspanning, waardoor je in optimale concentratie kunt ontdekken hoe klachten en problemen zijn ontstaan. Het bewuste denken ontspant waardoor er gemakkelijk contact kan ontstaan met je onbewuste. En dit is waar verandering gemakkelijk(er) plaatsvindt. Je onbewuste is een bron van creativiteit en wijsheid.

Door te werken met het onbewuste kun je achterhalen hoe, waar en wat iemand precies ervaart en hoe je dit vervolgens kunt oplossen/verminderen. Daarnaast krijg je direct toegang tot je eigen innerlijke kracht en de oneindige mogelijkheden die je ter beschikking hebt. 

Werken en coachen met hypnose

Wil jij meer leren over het werken met hypnose en weten hoe je dit bij jezelf en in het werken met anderen in kunt zetten? Schrijf je dan hier in.

Op deze dag leer je:

  • Wat is hypnose? En wat is het niet? En wat kun je ermee?
  • Hoe hypnose je leert ontspannen
  • De kracht van suggestie en het toepassen hiervan
  • Het hypnotisch proces
  • Hoe je trance creëert en verdiept
  • En we gaan uiteraard veel doen…

Over de trainer

Sandra Witteman

Sandra heeft ruim tien jaar als coach en leidinggevende in verschillende organisaties gewerkt, voordat ze als zelfstandig ondernemer is gaan trainen en coachen. Sinds 2012 is zij internationaal gecertificeerd als NLP Master Trainer en Hypnose trainer en heeft zij haar sporen verdient in het geven van trainingen en het coachen. Haar expertise ligt op het gebied van communicatie, mindset en (persoonlijk) leiderschap. Zij volgde tal van opleidingen en specialisaties hiervoor in het binnen- en buitenland.

“Het geven van inzichten, ondersteuning, motivatie en inspiratie voor (persoonlijke) kracht zorgt er altijd weer voor dat ik de ander ‘open’ zie gaan en weer ruimte krijgt voor wat er ook mag komen. Het werken met tijdlijnen is voor mij een belangrijk onderdeel hierin. Het is krachtig, geeft veel inzichten, maar werkt ook direct helend.

Ik nodig je uit om dit in te gaan zetten in jouw begeleiding en dat je niet alleen zelf de kracht ervan gaat ervaren, maar dit ook door gaat geven.”

Over de workshop

De workshops vinden plaats op onze locatie in Rotterdam aan de Waterloostraat 122c. In de welkomstmail, na inschrijving, ontvang je de parkeer en OV informatie.

Lestijden zijn van 10:00 - 16:00/16:30 uur.

Er is koffie/thee en voor een gezonde lunch wordt gezorgd.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Schrijf je dan hier in.