Masterclass coachen: werken met tijdlijnen

Masterclass coachen: werken met tijdlijnen

Workshop
Masterclass coachen: werken met tijdlijnen

Datum: 13/10/2022
€ 399,00


Coachen met tijdlijnen

Iedereen ‘heeft’ een tijdlijn; een manier waar onze herinneringen onbewust zijn opgeslagen. Zo ook emotionele herinneringen die tot op heden nog steeds belemmerend kunnen werken.

Het werken met tijdlijnen biedt een snelle en effectieve manier om opgeslagen negatieve emoties uit het verleden los te laten, beperkende overtuigingen uit het verleden te veranderen en toekomstige doelen makkelijker te bereiken.

Hoe werkt het?

Het werken met ‘Time Line’ laat je terug gaan naar het moment waarop een beperkende emotie of overtuiging is ontstaan. Met de kennis en vaardigheden die je nu hebt kun je deze situatie opnieuw ‘beoordelen’. Hierdoor kun je niet alleen deze, maar ook alle soortgelijke ervaringen die erna hebben plaatsgevonden loskoppelen van de emotie en beperking. Hierdoor verliezen deze emoties hun kracht en sta je weer krachtig en vrij in het leven.

Deze krachtige techniek werkt onder andere met de basisemoties en kan veel betekenen voor mensen met emotionele bagage. Door te werken met tijdlijnen kan er een snelle, effectieve en langdurige verandering plaats kan vinden waardoor je weer krachtige en vrij in het leven staat.

Werken met Time Line 

Wil jij meer leren over het werken met Time Line en weten hoe je dit in kunt zetten in je coaching? Schrijf je dan hier in.

Op deze dag leer je:

  • De functies van ons onbewuste
  • De belangrijkste technieken 
  • Het loslaten van emoties rondom herinneringen en overtuigingen
  • Hoe leerervaringen je weer krachtig in het leven zetten
  • Doelen op je tijdlijn plaatsen

Over de trainer

Sandra Witteman

Sandra heeft ruim tien jaar als coach en leidinggevende in verschillende organisaties gewerkt, voordat ze als zelfstandig ondernemer is gaan trainen en coachen. Sinds 2012 is zij internationaal gecertificeerd als NLP Master Trainer en Hypnose trainer en heeft zij haar sporen verdient in het geven van trainingen en het coachen. Haar expertise ligt op het gebied van communicatie, mindset en (persoonlijk) leiderschap. Zij volgde tal van opleidingen en specialisaties hiervoor in het binnen- en buitenland.

“Het geven van inzichten, ondersteuning, motivatie en inspiratie voor (persoonlijke) kracht zorgt er altijd weer voor dat ik de ander ‘open’ zie gaan en weer ruimte krijgt voor wat er ook mag komen. Het werken met tijdlijnen is voor mij een belangrijk onderdeel hierin. Het is krachtig, geeft veel inzichten, maar werkt ook direct helend.

Ik nodig je uit om dit in te gaan zetten in jouw begeleiding en dat je niet alleen zelf de kracht ervan gaat ervaren, maar dit ook door gaat geven.”


Over de workshop

De workshops vinden plaats op onze locatie in Rotterdam aan de Waterloostraat 122c. In de welkomstmail, na inschrijving, ontvang je de parkeer en OV informatie.

Lestijden zijn van 10:00 - 16:00/16:30 uur.

Er is koffie/thee en voor een gezonde lunch wordt gezorgd.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Schrijf je dan hier in.