Trainingsacteren

Trainingsacteren

Workshop
Trainingsacteren

Datum: 18/03/2022
€ 299,00


Over de inhoud

Wat wordt er van jou verwacht als je als trainingsacteur wordt ingezet in een simulatie? Welke rollen, omgevingen en deelnemers passen bij jou? Welke persoonlijke thema’s en blokkades breng jij mee naar de simulatie? Hoe sluit je aan bij de vraag van de deelnemer? Welke theoretische modellen kun jij toepassen? Hoe bereid je je voor? Welke afspraken maak je met de trainer? Hoe beteugel je jouw eigen gevoelens en (voor)oordelen tijdens de simulatie? Wanneer weet je of je het goed doet? Hoe ga je om met jouw emoties en die van de speler? Hoe reflecteer je en geef je feedback? Wat doe je ondertussen met je ego? En natuurlijk … hoe moet je eigenlijk acteren?

We gaan aan de slag met cases die komen uit jouw en onze praktijk. We beginnen met een  theoretisch kader van waaruit we verschillende oefeningen opbouwen. Hierin ga jij de dynamiek van het trainingsspel ervaren in de driehoek trainer, trainingsacteur en deelnemer(s).  

Na deze dag ben je in staat om als beginnend trainingsacteur aan de slag te gaan.

Over de trainer

John Rijsdijk

John Rijsdijk is al jaren verbonden aan de TCA als gastdocent en trainingsacteur. John heeft zo’n veertig jaar werkervaring in het bedrijfsleven, studeerde Informatica en koos 20 jaar geleden om gedragstrainingen te geven en bleek een talent te hebben als trainingsacteur. Door met een been in de praktijk te staan blijft hij verbonden met de dagelijkse werkelijkheid waarin op het gebied van communicatie en samenwerken nog zoveel te verbeteren is. ‘Het zijn geweldige momenten waarop een deelnemer oefent met nieuw gedrag en ervaart hoe dit kan werken. Het magische moment van verwondering of emotie; het komt allemaal voorbij en ik mag er onderdeel van zijn.’ ‘Ik nodig je uit om een dag in de rol van trainingsacteur, deelnemer en toeschouwer te stappen. Neem je eigen casuïstiek mee, kom ervaringen tanken en geniet!’

Over de workshop

De workshops vinden plaats op onze locatie in Rotterdam aan de Waterloostraat 122c. In de welkomst mail, na inschrijving, ontvang je de parkeer en OV informatie.

Lestijden zijn van 10.00-16.00/16.30 uur.

Er is koffie/thee en voor een gezonde lunch wordt gezorgd.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Schrijf je dan hier  in.

TC Academy hanteert alle RIVM richtlijnen.