Werken met delen vanuit NLP en Voice dialogue

Werken met delen vanuit NLP en Voice dialogue

Workshop
Werken met delen vanuit NLP en Voice dialogue

Datum: 12/01/2023 tot 19/01/2023
€ 799,00


Werken met delen

We hebben allen verschillende delen, kanten of subpersoonlijkheden die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Ze houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten. De grote vraag is natuurlijk naar wie jij moet luisteren en wie geef je aandacht? Het is interessant om zo naar jezelf te leren kijken en biedt een aantal voordelen. Zo wordt het helder waarom sommige mensen je meteen aantrekken en anderen juist niet. En je begrijpt waarom je soms dingen doet zelfs als dat niet is wat je wilt doen. 

Je ontdekt wie je bent, wie het voor het zeggen heeft en waarom dat zo is. Je leert talenten beter gebruiken en je maakt jezelf los van versleten gewoontes en gedrag.

In deze workshop tweedaagse ga je vanuit het gezichtspunt van NLP en Voice dialogue kennis opdoen, kijken naar, en werken met delen en leer je technieken die je in je eigen praktijk kunt in zetten.

Over de trainers

Sandra Witteman

Sandra heeft ruim tien jaar als coach en leidinggevende in verschillende organisaties gewerkt, voordat ze als zelfstandig ondernemer is gaan trainen en coachen. Sinds 2012 is zij internationaal gecertificeerd als NLP Master Trainer en Hypnose trainer en heeft zij haar sporen verdient in het geven van trainingen en het coachen. Haar expertise ligt op het gebied van communicatie, mindset en (persoonlijk) leiderschap. Zij volgde tal van opleidingen en specialisaties hiervoor in het binnen- en buitenland.

Suzanne Vanca

Eigenaar van de TC Academy. Suzanne heeft een achtergrond als docent in het onderwijs en jarenlang als trainer en Academy manager in het bedrijfsleven gewerkt. Vanuit een intrinsieke behoefte te verdiepen tal van gecertificeerde opleidingen en trainingen in binnen- en buitenland gevolgd waarna het opzetten van de TC Academy, een instituut met erkende post-hbo opleidingen, een feit werd. Haar motto is: je kunt niet verder gaan in ondersteuning van de ander, dan dat je zelf bent gegaan. Ontwikkel je je zelf, dan help je hiermee ook de ander te groeien.

Over de workshop

De workshops vinden plaats op onze locatie in Rotterdam aan de Waterloostraat 122c. In de welkomstmail, na inschrijving, ontvang je de parkeer en OV informatie.

Lestijden zijn van 10:00 - 16:00/16:30 uur.

Er is koffie/thee en voor een gezonde lunch wordt gezorgd.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Schrijf je dan hier in.