Ontdek en leef je eigen waarden!

Workshop
Workshop Ontdek en leef je eigen waarden

Datum: 12/10/2023
€ 399,00


Ontdek je eigen waarden!

Om aan je belangrijke waarden uitdrukking te geven, heb je deze te kennen. Naast het ontdekken van jouw meest waardevolle waarden gaan we uitzoeken wat een effectieve wijze is om hier uiting aan te geven en je waarden te leven. Ook maken we een waarden statement welke jou ondersteunt om vaardigheden en gedrag in te zetten die voeding geven aan jouw waarden.

Over de trainer

Anthony Sinke

Anthony Sinke coacht en traint op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondersteunt organisaties in groei en ontwikkeling.

"Mijn missie is om mensen te ondersteunen in bewustwording van wie zij in essentie al zijn, over welke vermogens zij de beschikking hebben en op welke wijze zij in staat zijn een betekenisvol leven te leiden.

Mijn visie is dat als mensen verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit en vitaliteit van hun eigen leven zij in staat zijn om een betekenisvol leven te leiden en een voorbeeld te zijn voor de mensheid."

Over de workshop

De workshops vinden plaats op onze locatie in Rotterdam aan de Waterloostraat 122c. In de welkomst mail, na inschrijving, ontvang je de parkeer en OV informatie.

Lestijden zijn van 10.00-16.00/16.30 uur.

Er is koffie/thee en voor een gezonde lunch wordt gezorgd.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Schrijf je dan hier in.