Wat je zegt ben je zelf

Wat je zegt ben jezelf

Het gaat om jou. Wat je wil leren, wat je (nog) in de weg staat en waar je vanuit je professie wil komen.

We dagen je uit voor een praktische en onbevangen kijk in jouw ( nieuwe ) werkveld. Vanuit veiligheid vertrouwen en verbinding, houden we je een eerlijke spiegel voor. Maar ook door onze jarenlange kennis en ervaring om mensen te ontwikkelen tot een professionele trainer of coach.

Groeien door reflecteren is ons thema. Niet therapeutisch, wel doortastend en op een positieve manier confronterend. We kijken verder dan de 'werk' schil. We brengen je professioneel verder maar ook net zo goed als mens. Dat maakt ons onderscheidend. We brengen een veranderproces op gang, op maat. Niet om je even op weg helpen, maar je leven lang.

Ga jij het leerproces met ons aan?De TC Academy is opgericht door Suzanne Vanca. Zij werkt met een team van ervaren docenten elke dag weer aan de groei en ontwikkeling van trainers en coaches in opleiding.

Waar we blij van worden zijn deelnemers die hier fris van start gaan, zichzelf tegenkomen, dit durven aankijken, vervolgens verder kunnen groeien en uiteindelijk heel stevig staan in hun rol als trainer en/of coach.'

Wij bieden jou....

  • Een opleiding waarin jouw ontwikkeling centraal staat
  • Professionele docenten uit het bedrijfsleven/onderwijs
  • Diverse specialisaties tijdens de opleiding
  • Afstudeeropdrachten in de praktijk
  • Gespreide betaling voor de opleiding
  • Een Post HBO diploma, afgegeven door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland. (Het CPION is de vertegenwoordiger van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs: SPHBO).
  • Persoonlijke aandacht door een groepsgrootte van maximaal 12 deelnemers.
  • Stage lopen in het werkveld

Onze missie

Onze missie

Wij staan voor….

Authenciteit, verantwoordelijkheid en motivatie. De pijlers binnen onze aanpak, het DNA van ons bedrijf. Het opleiden van mensen tot de best mogelijke trainers en coaches als dagelijkse drive. Ons werkveld breed, maar de mens – jezelf als instrument - altijd centraal. We begeven ons op het snijvlak van wie je bent en waar je naar toe wilt. We reflecteren, leren, inspireren en confronteren. We dagen je uit! Verandering breng je ‘niet even’ op gang. Het vraagt om durf, bereidheid en de inzet om eerlijk naar jezelf te willen kijken. Dan heb je ons helemaal, gaan we voor je door het vuur. Kunnen we garanderen dat je echt verder komt. Leren we je alle knepen van het vak… om uiteindelijk het stokje door te kunnen geven. Want daar gaan we voor; trainers en coaches die ook het beste uit anderen willen halen.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Instrumenten

De TC Academy werkt vanuit de 3 V's van veiligheid, vertrouwen en verbinding. De aanwezigheid van deze drie basisvoorwaarden zorgt voor een bijzondere sfeer. In die omgeving durven mensen zichzelf te laten zien. Groeien en leren worden vanzelfsprekend. 'Learning by doing'. Dat is wat ons betreft hét model om vaardigheden aan te leren. De opleidingen hebben een praktische insteek met een stevige theoretische basis. Naast het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, besteden we veel aandacht aan reflectie.

De instrumenten die we gebruiken, vinden hun oorsprong in het Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), de Rationele Emotieve Training (RET) en de ontwikkelingsgerichte psychologie.

Docenten

De TC Academy werkt met hoofd- en gastdocenten. Alle docenten zijn  in het werkveld actief. Dat is onze eis. Door de inzet van een werkveldcommissie, die de ontwikkelingen in de markt op de voet volgt, garanderen we de constante toetsing van de theorie aan de praktijk.  

Kwaliteit & TC Academy