Kindercoach opleiding - Post HBO Professioneel Kindercoach

Post HBO kindercoach- IN ONTWIKKELING

Kindercoach opleiding - Post HBO Professioneel Kindercoach

Eerstvolgende stardatum: 26/09/2019
€ 0,00

Wil je kindercoach worden? Volg onze kindercoach opleiding!

Ben je al coach en wil je graag vaardigheden ontwikkelen gericht op het coachen van kinderen? Of ben je nog geen coach en wil jij je volledig gaan richten op de ontwikkeling van het kind? De kindercoach opleiding biedt je de mogelijkheid om je Post-HBO diploma te behalen. In negen maanden leer je vaardig te worden als coach, leer je over de ontwikkeling, het gedrag, patronen culturele diversiteit van kinderen, methodieken om kinderen te coachen, creatieve werkvormen toe te passen om kinderen te begeleiden en ga je zelfstandig een kindercoachtraject doorlopen. Door de combinatie van theorie, praktijk, e- learning en zelfstudie zul je in korte tijd de kennis vergaren die nodig is om als kindercoach te kunnen gaan werken. Wil jij breed inzetbaar zijn op het gebied van (kinder) coaching? Dan is de parttime opleiding tot kindercoach bij TC Academy iets voor jou!

De gouden driehoek

Het coachen van kinderen is een relatief jong vakgebied binnen de hulpverlening aan kinderen. Kinderen die thuis of op school vastlopen, gedrag laten zien waar ouders of omgeving niet goed mee weten om te gaan, gepest worden of moeite hebben met leren. De gouden driehoek waarin kind, ouders en de omgeving van het kind onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om deze verbinding zo optimaal mogelijk te laten verlopen is er een groeiende behoefte ontstaan aan vakkundige begeleiding bij vragen, twijfels en opvoedkundige uitdagingen.


Dit bieden wij je tijdens de loopbaancoach opleiding

De TC Academy biedt je de mogelijkheid om in korte tijd een erkend Post-HBO diploma te behalen. Deze opleiding tot professioneel kindercoach is afwisselend, praktijkgericht en belicht de verschillende kanten van (kinder)coaching. Zo creëer je een brede visie en aanpak. Ook zal je, na het volgen van de opleiding kindercoach, in staat zijn om als zelfstandig kindercoach aan de slag te gaan. Ben je al werkzaam als coach? Dan is deze opleiding een uitstekende manier om je te specialiseren.

Leren door te doen

Bij TC Academy geloven we in ‘learning by doing’. Tijdens de opleiding staat dit dan ook centraal. Het curriculum is met zorg samengesteld: een goede balans tussen praktijk en theorie zorgt ervoor dat je je kennis direct in het werkveld kunt toepassen. Lesdagen, stage, intervisiebijeenkomsten, zelfstudie en e-learning vormen de inhoud van de opleiding. Door middel van heldere doelstellingen realiseer je concrete resultaten. Na een kindercoachtraject in de praktijk is de opleiding afgerond en behaal je een erkend Post-HBO diploma tot kindercoach. Bij TC Academy word je professioneel kindercoach in al negen maanden!

Wil je meer weten over de kindercoach opleiding?

Heb je interesse in het coachen van kinderen? De erkende opleiding tot loopbaancoach bij TC Academy biedt je de mogelijkheden om in 9 maanden een Post-HBO diploma te behalen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jou? Vul hier het korte formulier in en kom, vrijblijvend, kennismaken. We ontmoeten je graag!

Programma