Loopbaancoach opleiding - Post HBO Professioneel Loopbaancoach

Post HBO Loopbaancoach - IN ONTWIKKELING

Loopbaancoach opleiding - Post HBO Professioneel Loopbaancoach

Eerstvolgende stardatum: 26/09/2019
€ 0,00

Wil je loopbaancoach worden? Volg onze loopbaancoach opleiding!

Houd je je bezig met persoonlijke ontwikkeling? Of vind je het interessant mensen te helpen die vastlopen in hun loopbaan? De loopbaancoach opleiding biedt je de mogelijkheid om je Post-HBO diploma te behalen. In negen maanden leer je vaardig te worden als coach, de verscheidende facetten kennen van de ontwikkeling die mensen doorlopen in hun loopbaan, loopbaaninstrumenten toepassen en ga je zelfstandig een loopbaantraject begeleiden. Door de combinatie van theorie, praktijk en zelfstudie zal je in korte tijd de kennis vergaren die nodig is om als loopbaancoach te fungeren. Wil jij breed inzetbaar zijn op het gebied van loopbaanontwikkeling? Dan is de parttime opleiding tot loopbaancoach bij TC Academy iets voor jou!

Een brede kijk op de organisatie en een focus op het individu

Is er sprake van reorganisatie, een fusie of lopen werknemers vast in de huidige functie? Dan biedt de weg naar een loopbaancoach uitkomst. Als loopbaancoach heb je zicht op de organisatie, waarbij het individu centraal staat. Zo ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in het bedrijf, heb je een overkoepeld beeld van een organisatie in beweging-, de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer, en of deze ontwikkeling in lijn ligt met de identiteit van een organisatie. Vind jij het interessant om je te focussen op het individu in een organisatie?

Dit bieden wij je tijdens de loopbaancoach opleiding

De TC Academy biedt je de mogelijkheid om in korte tijd een erkend Post-HBO diploma te behalen. Deze opleiding tot professionele loopbaancoach is afwisselend, praktijkgericht en belicht de verschillende facetten omtrent loopbaancoaching. Zo creëer je een brede kijk op de factoren die ertoe doen voor de werknemer en voor de organisatie. Ook zal je, na het volgen van de opleiding loopbaancoach, in staat zijn om als zelfstandig loopbaancoach aan de slag te gaan. Zo zal je in verschillende werkvelden waarde kunnen leveren voor werknemers en organisaties. Ben je al werkzaam als coach? Dan is deze opleiding een uitstekende manier om je te specialiseren.

Leren door te doen 

Bij TC Academy geloven we in ‘learning by doing’. Tijdens de opleiding staat dit dan ook centraal. Het curriculum is met zorg samengesteld: een goede balans tussen praktijk en theorie zorgt ervoor dat je je kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Lesdagen, intervisiebijeenkomsten, zelfstudie en e-learning vormen de inhoud van de opleiding. Door middel van heldere doelstellingen realiseer je concrete resultaten. Na een loopbaancoachtraject in de praktijk is de opleiding afgerond en behaal je een erkend Post-HBO diploma voor loopbaancoaching. Bij TC Academy word je professioneel loopbaancoach in al negen maanden!

Wil je meer weten over de loopbaancoach opleiding?

Heb je interesse voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen in een organisatie? De erkende opleiding tot loopbaancoach bij TC Academy biedt je de mogelijkheden om in 9 maanden een Post-HBO diploma te behalen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de invulling van de opleiding? Vul hier je gegevens in en kom, vrijblijvend, kennismaken. Volg de parttime opleiding en werk binnenkort als (zelfstandige) loopbaancoach. Ben jij enthousiast over het coachen van mensen? Wij zorgen er graag voor dat jij jouw eigen coach stijl ontwikkelt waarmee je straks stevig in het werkveld staat.

Programma