Loopbaancoach opleiding - Post HBO Professioneel Loopbaancoach

Post HBO Loopbaancoach - IN ONTWIKKELING

Loopbaancoach opleiding - Post HBO Professioneel Loopbaancoach

€ 0,00

Veel mensen komen in hun carrière op een punt dat ze zich zeer bewust bezig gaan houden met hun persoonlijke ontwikkeling en die van hun loopbaan. Vaak gebeurt dit als hun functie niet hen meer past of dreigt op te houden (denk aan een fusie of reorganisatie) of als gevolg van een persoonlijke crisis (overspannen, burnout).

Dat zijn momenten waarop mensen zich wenden tot een loopbaancoach. Iemand die zicht heeft op organisaties, maar zich richt op de individu.

De erkende opleiding tot Loopbaancoach biedt een brede kijk op de verschillende facetten van het coachen van mensen in hun loopbaanontwikkeling.


Wil je het loopbaancoach worden? Of ben je al coach en wil je je specialiseren? Dan is de post-hbo opleiding tot professioneel loopbaancoach wellicht iets voor jou!

TC Academy is voornemens twee keer per jaar een opleiding tot professioneel loopbaancoach te starten. Deze opleiding is nu nog in omtwikkeling.

We bieden je de mogelijkheid om in ongeveer 9 maanden een post-hbo diploma te behalen. 

De voortdurende afwisseling tussen theorie en praktijk. Dat is hét kenmerk van deze parttime loopbaancoach opleiding waarbij ervaringsgericht leren centraal staat middels 'Learning by doing'.

De loopbaancoach opleiding is bedoeld voor mensen die het loopbaancoach vak beroepsmatig willen uitoefenen. Zelfstandig coachen of bijvoorbeeld coachen binnen een organisatie, de opleiding professioneel loopbaancoach sluit op diverse werkvelden aan.

De opleiding tot loopbaancoach wordt opgebouwd volgens een goed doordacht curriculum en heldere doelstellingen. De opleiding wordt afgesloten met een coachtraject in de praktijk.

Naast lesdagen en intervisiebijeenkomsten verwacht TC Academy dat je ook veel tijd besteedt aan zelfstudie.


Programma