Combinatieopleiding tot trainer en coach

Trainer & Coach

Combinatieopleiding tot trainer en coach

Eerstvolgende startdatum: 01/10/2024
€ 9.800,00
  • 2 erkende Post HBO diploma' s
  • in 1,5 jaar  vakbekwaam trainer en coach 


Startdata


01/10/2024
Rotterdam/ Utrecht/Zwolle

Twee keer per maand op maandag (coach) of dinsdag (trainer)

In 2 x 6 maanden een erkend diploma voor zowel een trainer- als een coachopleiding?

Bij TC Academy kan het!

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je zowel een trainer- als een coachopleiding zou willen volgen. In het werkveld zien we dat training en coaching elkaar kunnen aanvullen Een individu die tijdens een training extra begeleiding nodig heeft, kan baat hebben bij coaching daarna om zo op het gewenste resultaat te komen. Met de trainer/coach combinatie kun ji hier invulling aan geven. Twee opleidingen volgen vergt een grote investering in tijd en geld. Daarom bieden we bij TC Academy de mogelijkheid om zowel de trainer- als de coachopleiding te volgen in nog geen 1,5 jaar!

Het geeft je de mogelijkheid om binnen afzienbare tijd twee opleidingen te volgen en twee erkende diploma's te verdienen. Hiermee sta je sterk in het trainer/ coach werkveld en heb je competenties verworven die elkaar prachtig aanvullen!

Vraag een gesprek aan om jouw opleidingswensen te bespreken.

Doorlooptijd

In de  Combiopleiding volg je twee post-hbo opleidingen (die voor Trainer en die voor Coach). Je start bijvoorbeeld met onze opleiding tot Professioneel coach.  Deze opleiding rond je helemaal af (inclusief examen en diploma). Daarna ga je verder met onze post-hbo opleiding tot Professioneel trainer.  Voor deze opleiding doe je ook (apart) examen. 

De doorlooptijd van het totale opleidingsprogramma hangt af van je startmoment:

Starten in het voorjaar

Start je in het voorjaar? Dan volg je de coachopleiding in de periode april - december. Er zijn geen lessen in de vakanties. In totaal ben je 6 maanden met de opleiding bezig, verspreid over 8 maanden.

De traineropleiding volgt dan in het voorjaar van het daaropvolgende jaar. Hier geldt de opleidingsperiode van februari - december (uitgezonderd vakanties. De zomerstop is tussen 15 juni - eind augustus). In totaal ben je 6 maanden met de opleiding bezig, verspreid over 9 maanden. 


Starten in het najaar

Start je in het najaar? Dan volg je de traineropleiding in de periode september - april. Er zijn geen lessen in de vakanties. In totaal ben je 6 maanden met de opleiding bezig, verspreid over 7 maanden.

Daarna heb je ´zomerstop´. In september start je met coachopleiding. Deze duurt ook weer tot april. Er zijn geen lessen in de vakanties. In totaal ben je 6 maanden met de opleiding bezig, verspreid over 7 maanden.