Een jaar abonnement voor TC Up to date kost € 1000,- ( totale waarde is: € 2.250,-) vrijgesteld van btw, kan in maximaal 12 termijnen voldaan worden en biedt jou als trainer/coach het volgende:

 8 dagdelen workshop. Deze dagdelen kun je inzetten voor ½, 1 en 2 daagse workshops. Keuze uit minimaal 8 workshops.

 3 supervisie groepsbijeenkomsten (3 x 2,5 uur)waar je met een ervaren trainer/coach en overige TC Up to date deelnemers ( max. 5 per groep) leert van elkaar

 3 coachsessies van  1-1,5 uur aan de hand van een eigen in te brengen thema


Een abonnement voor TC Up to date ga je aan voor 1 jaar en is tussentijds niet opzegbaar. Dit abonnement komt in aanmerking voor het STAP- Budget.

TC Up to date

Neem een abonnement op jezelf

Voor € 83,35 p/mnd. of € 1000,- per jaar met STAP budget!

Jij wilt het beste uit jezelf en anderen halen. Dat is jouw drive. Daar ben je voor opgeleid, daar heb je in geïnvesteerd, een jaar lang.

Je bent aan de slag. Telkens nieuwe mensen, nieuwe situaties, die wat van je vragen. Dat houdt niet op. Dat is ook het mooie aan het vak van trainer- en/of coach zijn.

In die dynamiek is het de uitdaging om bij te blijven, je te blijven ontwikkelen. Vanuit visie en professionaliteit te handelen en vooral te werken aan een onderscheidende werkwijze. Jouw aanpak.

Een jaar lang verder ontwikkelen, voor jezelf, het vak en de motivatie om het beste te halen uit jezelf en de ander. Maar ook om gewoon simpelweg te klankborden over ervaringen in de dagelijkse praktijk en ideeën voor de dag van morgen.

Vanuit die overtuiging dat ontwikkeling essentieel is, hebben we TC Up to date ontwikkeld. Een jaarprogramma in abonnementsvorm waarbij jij kunt kiezen waar, met wie en hoe jij wilt groeien.

Een jaar lang ontwikkelen, niet meer voor een diploma, maar voor jezelf en het vak, zodat jij dit op een hoger niveau kunt tillen.